top of page

Dricka kaffe latte på kafé

Uppdaterat: 4 maj 2021


Helt plötsligt skulle alla dricka kaffe latte i Sverige. Det började i början av 2000-talet och sedan har trenden gått spikrakt uppåt. Desto större kaffe latte, desto bättre. Med den svenska mjölkindustrin som en drivande kraft har kaffe latte blivit en dundrande succé. Att gå på kafé och ta en kaffe latte kan beskrivas som en kortare resa en bit bort från vardagen. Något som har attraherat alla fikaälskare. Kaffe latte har till och med gett namn till nya uttryck som lattemammor och lattepappor. Vad är det då kan man ju undra? Lattemammor & Lattepappor = föräldralediga morsor & farsor som träffas på kafé med sina barnvagnar.

Att mötas på kafét för att ta en kaffe latte är ett utmärkt tillfälle att att träffa andra i samma situation för att umgås och utbyta erfarenheter. Kaffe latten är en storsäljare och funkar minst lika bra när man köper den som "takeaway" och dricker den på stående fot eller tar med till kontoret.


Marie's fikakorg vill inspirera dig till mer fika!Här kan du följa de senaste fikatrenderna, få de bästa tipsen eller helt enkelt bli en fikaexpert.
8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page