top of page

Fullständigt galna frisyrer

Uppdaterat: 13 dec. 2021

Föreställ dig att någon klippt din lugg med en nagelsax medans du satt och tog en kopp kaffe på trappan. Ungefär sådär snygg som man blir då är utgångspunkten för denna artikel. Det är coronatider. Det är lockdown. Frisörerna har stängt i Nederländerna! Att obemärkta åka över gränsen för en hårklippning kan leda till oönskade komplikationer. Flera veckor utan en hårklippning kan ju leda till att både frugan och pappan tar saxen i egna händer. En avklippt lugg med ett V i? Det går inte av för hackor! Klippa sig själv med hårtrimmer? Det blir också vääläldigt snyggt! Nä, det är bättre att låta det växa. Ingen familjemedlem i vår “bubbla” har någon som helst talang då det gäller hårklippning. Det lärde vi oss redan i våras när den första nedstängningen var ett faktum.

“Kan du se mina ögon? Då är mitt hår för kort!” sjöng någon långhårig hippie för många år sedan i en musikal som hette Hair. “Låt håret växa tills det stoppar växa av sig själv” fortsätter texten. Hur skulle han då kunnat vetat att hans dröm nästan gått i uppfyllelse i vårt hus några decennier senare. Min son pustar och blåser så att luggen åker upp medans han äter eller dricker. Min man beställer sin första hårtrimmer på nätet. Det här kommer bli intressant. Min dotter börjar mer och mer se ut som en långhårig hippie och jag själv kan ju inte ha långt hår. Jag har liksom babyhår. Håret blir som svinto när det blir för långt. Jag tror att Boris Johnsson lider av liknande symptom som mig. Vi har alltid "bad hairdays". Det är bara hunden som håller stilen nu för tiden i vårt lilla hus. Alltid kortklippt och håret ligger som en smäck.
151 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page