top of page
Underhållning och eftertanke så ofta du behöver det
Allt om oss

Vi gör det för att vi älskar att skriva! Livet är fullt av så många berättelser och saker som man vill dela med sig av. Det är de små detaljerna som kan göra de stora skillnaderna här i livet.

 

När man kan skratta åt eländet eller minnas sig tillbaka med ett leende på läpparna, då glöder våra pennor och vi dokumenterar gärna livets små och stora händelser. Äventyr som misslyckanden. Särskild passion har vi för oväntade händelser i vardagen.

Du kan också frossa i intressanta artiklar och lära dig en förskräckligt massa nya saker som sätter en guldkant på vardagen.

Passa på och njut en stund, samtidigt som du kanske blir inspirerad till att lära dig nya fakta och historier. Vi har en speciell talang att identifiera nya infallsvinklar efter många år som utlandssvenskar och globetrotters.

IMG_0008.JPG

Redaktör & skribent

IMG_2473.jpg
405750_2315303483024_2039165508_n.jpg

Skribent

Skribent

20180621_144941.jpg

Skribent

  • Facebook
  • Instagram

Marie Alm Centeno

mariealmcenteno@gmail.com

  • LinkedIn
  • Instagram

Marie Knutsson

Vi är...

... en online-tidning som framhåller svenska infallsvinklar och svensk kultur i en internationell värld. ALLÈJournalen vill inspirera dig till att lära känna, använda eller kanske lära dig mer om svenska vanor och traditioner. Berättelsen, resor och bakverk ligger oss särskilt varmt om hjärtat. Vi reflekterar, dokumenterar och inspirerar. Hos ALLÈJournalen hittar du underhållning, så ofta du behöver det.

Jan Horck

Willand Ringborg

Vi vill...

... vara det bästa valet för dig som är utlandssvensk eller intresserad av Sverige och svensk kultur för att hitta bloggar, reportage och inspiration. Vi vill sprida berättelsen vidare och inspirera dig i din vardag.

Vi erbjuder...

... Inspiration, välbefinnande, workshops och kreativa tankar. Vill du ha mer information så ta gärna en kontakt med oss.

bottom of page